Associate Clubs

Vanuit De Kamers zijn we ook gestart met de associatie met andere Clubs.

Hier hebben we een voorkeur, eerder voor clubs en locaties binnen 250km rond Antwerpen, dan voor verre internationale bestemmingen.
Dit om onze leden daadwerkelijk de opportuniteit te geven om van deze verschillende locaties gebruik te maken voor zowel Business als tijdens city trips.

België

Associate Clubs

De Kamers – Gent

De Kamers hebben in Gent een vaste stek gevonden in de statige Ghelamco Arena.

Identieke set-up met aparte salons en meetingruimtes, en een uitstekend restaurant. De business omgeving is eerder modern gezien de hedendaagse omgeving
Alleszins vlot bereikbaar net naast de E17 en met voldoende parking.

En naast het gebruik van de Salons kan je hier ook deelnemen aan de lokale activiteiten.

Diamond Lounges – Brussels Airport

De Diamond Lounges zijn de gemeenschappelijke lounges van Brussels Airport. En dit in zowel in pier A en pier B.

Na de recente renovaties, nu een aangename omgeving om de wachttijd tot een vlucht nuttig in te vullen. Mogelijkheid tot vergaderen, een vlugge hap, of een relaxte drink. Tevens ook een uitgebreid aanbod van internationale kranten.

Natuurlijk, net zoals in de home Club is Wifi en de koffie aangeboden.

The Loft – NEDWerk-NKVK

De Loft is een open space werkplek in het kantoor van NKVK in Brussel, gelegen in het gebouw van de Brusselse Kamer van Koophandel (Louizalaan 500).

Een vergaderruimte, enkele werkploegen met toegang tot het internet en je kan gebruik maken van een drankje.

De Loft is de ideale plek in Brussel, om tussen twee afspraken in, een paar uur goed te kunnen doorwerken.

Nederland

Associate Clubs

Industrieele Groote Club – Amsterdam

De Koninklijke Industrieele Groote Club, een sociëteit en business club voor leden, in een historisch, monumentaal pand met klassieke zalen en een moderne sfeer.

Recht in het hart van Amsterdam, net tegenover het Paleis op de Dam.
En zeer bereikbaar op loopafstand van het Centraal Station.

De Maas – Rotterdam

De Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging ‘De Maas’ is opgericht in 1851 en is daarmee één van de oudste watersport verenigingen van Nederland. Niet enkel sport maar ook Business Club.

De Vereeniging beschikt over een fraai Sociëteitsgebouw aan de Maas, waaraan zij haar naam ontleent, en van waaruit men een prachtig uitzicht heeft op de rivier met al haar scheepvaart.

Amstel Club – Amsterdam

Leading business sociëteit in Nederland, dé (thuis) basis voor zowel zakelijke als sociale contacten. Opgericht in 1976 en telt momenteel 250 leden, onder wie Captains of Industry, leden van Raden van Bestuur, succesvolle (jonge) ondernemers, vrije beroepen & vertegenwoordigers van overheden.

Gehuisvest in het Amstel InterContinental Hotel Amsterdam.

Internationaal

Associate Clubs

De Gold Alliance

De Gold Alliance is een associatie van een 50-tal Europese Business Clubs, met vooral als doel een jaarlijkse gezamenlijke bijeenkomst. Gestart vanuit de jongeren werking met eerdere bijeenkomsten in Madrid en Amsterdam. Maar in 2018 wordt er ook een Europees Interclub event gepland.

Fundación Carlos de Amberes

De stichting “Carlos de Amberes” werd in 1594 opgericht na de dood van Karel van Antwerpen. Carlos schonk zijn fortuin aan deze stichting om pelgrims en bezoekers uit de Lage Landen (de 17 provinciën) op te vangen bij hun verblijf in Madrid.
– Video Fundación Carlos de Amberes

West Indies Yacht Club

Gesticht in 1885, een klassieke Yacht Club voor zeilers, en watersport liefhebbers in de Caraïben. Oude traditie met een bibliotheek (1.700 marine boeken) maar ook scheepsmodellen van zeiljachten. Bijzondere associate club, maar kwam op hun eigen vraag.

Golf

Associate Clubs

The National – Brussel

The National is de nieuwste 18 holes in België en heeft direct grote ambities. Een echte Championship course en meer dan uitstekende oefenfaciliteiten. Als business ontmoetingsplek gelegen net buiten Brussel en direct naast Zaventem. Qua golf genieten we van het leden-invité tarief.

Royal Cinque Ports – Deal, UK

Royal Cinque Ports is een echte links course net naast Princes (Sandwich) en Royal St George’s – net boven Dover, en dus vlot bereikbaar via de kanaaltunnel.
Naast een prachtige baan, ook nog honderdjaar-oude tradities: Four-ball club, Tie & Jacket bar, Caddies, …