Beleving

Het clubleven bestaat voornamelijk uit de ontmoetingen met de andere leden, tijdens lunchmeetings, debatten of toevallige gesprekken binnen de inspirerende omgeving.

jacht-kamer-webEr is altijd wel wat te beleven, als je tijd kan vrijmaken, steeds welkom. Ontdekkingen, ontmoetingen, of gewoon een half uur relaxen met een kop koffie en de ochtendkrant.

We hebben ook een jaarplan dat leest als een ontdekkingsreis in eigen stad met specifieke clubevents per seizoen.

 

De Kamers

Naast de clubbeleving in de historische locatie zijn er vooral de activiteiten binnen de 12 Kamers. Deze kamers zijn afdelingen van leden met een gemeenschappelijke interesse, zoals Cultuur, Gastronomie en Filantropie. Maar ook sportieve activiteiten zoals Golf, Sailing of Classic Cars.

Alles over de verschillende activiteiten op de aparte pagina – De Kamers

Kamerwerking

De activiteiten van de Kamers zijn meestal exclusief van aard, maar daarom niet duur. Het exclusieve karakter schuilt in de inspirerende personen, de unieke locaties of de verrassende combinatie van beide.
 De realisatie van deze exclusieve ontmoetingen en activiteiten lukt meestal dankzij het unieke netwerk van de leden.

Kader

Natuurlijk vraagt dit historische kader om een aankleding zoals een Engelse Club met Chesterfields aan een open haard. Maar Antwerpen is ook een Maritieme en Mode-stad. Daarom zullen afzonderlijke ruimtes apart aangekleed worden met modern design of met de look & feel van één van de afdelingen (maritiem, golf, sailing, hunting, …).

Meer dan een business club, de boeiendste plek van ’t Stad