Onze Bijdrage

De werking van de club bestaat uit 2 pijlers: Locatie en de Kamerwerking

Locatie

Als lid van de Club heeft u onbeperkt toegang tot de clubfaciliteiten, de salons, het restaurant.

Deze kan u gebruiken om zelf een kop koffie te drinken of de krant te lezen, een gesprek met een klant of een volledige meeting of diner te organiseren.

Bijkomend, qua locatie, hebben we ook afspraken met Associate Clubs in België en Buitenland.

Kamerwerking

Het clubleven bestaat enerzijds uit de ontmoetingen en debatten binnen de inspirerende omgeving. Maar ook de activiteiten georganiseerd binnen de verschillende Kamers.

De activiteiten van de Kamers zijn meestal exclusief van  aard, maar daarom niet duur. Het exclusieve schuilt achter de inspirerende personen, de unieke locaties of de verrassende combinatie van beide.
De realisatie van deze exclusieve ontmoetingen en activiteiten lukt meestal dankzij het unieke netwerk van de leden.

Club locatie

  • vrije toegang tot de historische salons: een rustige leesruimte, een gezellige bar en aangename vergaderruimtes die te uwer beschikking staan
  • besloten omgeving, enkel voor leden en hun genodigden
  • ontmoetingen met andere leden, tijdens lunchmeetings, debatten of toevallige gesprekken binnen de inspirerende omgeving
  • een restaurant waar het goed toeven is, elk moment van de dag: ontbijten, lunchen of dineren, reserveren volstaat
  • aangename vergaderruimtes

Kamers

De club heeft een aantal afdelingen, Kamers, elk georganiseerd rond een gemeenschappelijke interesse zoals Cultuur, Gastronomie en Filantropie, maar ook sportieve activiteiten zoals Golf, Yachting of Classic Cars. Deze Kamers zijn de inspiratiebronnen die boeiende ontmoetingen en intellectuele kruisbestuiving mogelijk maken.

Voor elk van deze is er een activiteitenkalender die samengesteld wordt binnen de aparte afdelingen, onder leiding van een Kamer Bestuurder.

De activiteiten van de Kamers zijn meestal exclusief van aard, maar daarom niet duur. Het exclusieve schuilt achter de inspirerende personen, de unieke locaties of de verrassende combinatie van beide.
De realisatie van deze exclusieve ontmoetingen en activiteiten lukt meestal dankzij het unieke netwerk van de leden.

Business en Lifestyle activiteiten met een jaarplan dat leest als een ontdekkingsreis in eigen stad met specifieke clubevents per seizoen

Virtual Club

Binnen De Kamers zijn we een club van gelijkgezinden en daarom bieden we de mogelijkheid om met elkaar in contact te treden. Dit kan persoonlijk binnen de De Kamers of tijdens Kamer-activiteiten.
Maar we willen ook daarnaast connecteren en verbinden. Daarom bijkomende toepassingen op de website en de App – De Virtuele Kamers.

Topics

Topics is een interactief platform waar je online kan praten over interessante onderwerpen of activiteiten.
Standaard zijn er Topics per Kamer en ook discussieforums per activiteit. Zodoende kan je elke activiteit beter voorbereiden of verslagen nalezen.

Connect

De Kamers Connect is een interactief platform waar je kan connecteren met de andere leden. Je kan hier van de met jou verbonden leden hun gegevens zien, een mail sturen, verbinden. Evenwel enkel als het andere lid ook zijn toestemming geeft.

Third Place

Maak van De Kamers jouw Third Place (naast je werkplek en je home office). Een Third Place is een tussenstop waar je even kan landen, de laptop openklappen, en werken tot de file voorbij is of gewoon inspiratie opdoen. Er zijn stopcontacten bij de vleet, en natuurlijk high speed wifi, plus nog andere zaken die het leven voor de moderne business man of vrouw eenvoudiger maken. Verder natuurlijk ook de gratis koffie en de kalmte om in alle rust na te denken. Of je spreekt af met collega’s of business contacten om samen te werken, te vergaderen of te brainstormen.
En dit niet enkel in Antwerpen maar ook in andere Clubs in België en Buitenland. Hiervoor hebben we afspraken met een aantal Associate Clubs.